TVFManşet

TVF Başkanı Üstündağ’ın İsmi Memleketi Malatya’da Bulvara Verildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, memleketi Malatya’da büyük bir onur yaşadı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Üstündağ’ın adının kentin önemli bir bulvarına verilmesi kararı aldı.

Eski adıyla Kızılırmak Caddesi olarak bilinen Güney ve Kuzey Kuşak Yolu kapsayan, aynı zamanda TVF Başkanı Üstündağ’ın baba ocağının da bulunduğu bulvarın adı Mehmet Akif Üstündağ Bulvarı olarak hizmet vermeye başladı.

TVF Başkanı Üstündağ’ın adını taşıyan bulvarın açılışını, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi.

Başkan Üstündağ, isminin kentin sembol noktalarından birinde yaşatılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere bu kararın altına imza atan tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Üstündağ ayrıca Türk voleyboluna, sporuna ve gençlere tüm gücüyle destek olmaya devam edeceğini vurguladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.