Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetLiglerMilli Takımlar

Filenin Efeleri, Avrupa Altın Ligi’nde üst üste 3.kez Dörtlü Final’de

Portekiz’in ev sahipliğinde düzenlenen CEV Avrupa Altın Ligi 2. etap karşılaşmalarında mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız, C Grubu’ndaki beşinci maçında Portekiz’i 3-0 yendi.

Avrupa Altın Ligi’nde bitime 1 maç kala grup lideri olarak dörtlü finale kalmayı garantileyen millilerimizde Portekiz karşısında 10 isim skora katkı sağlarken; en skorer isimler 17’şer sayıyla Burak Güngör ve Adis Lagumdzija oldu. Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

PORTEKİZ-TÜRKİYE: 0-3
SALON: Desportivo Municipal
HAKEMLER: Ilaria Vagni (İtalya), Roy Goren (İsrail)
PORTEKİZ: Tavares Rodrigues, A.Ferreira, P.Martins, M.Ferreira, Marques, Cevticanin, Casas (L) (Da Silva Violas, L.Martins, Teixeira, Alves)
TÜRKİYE: Oğuzhan, Murat, Burak, Bedirhan, Adis, Yiğit, Beytullah (L) (Kaan, Ahmet, Efe, Arda, Mirza, Mustafa)
SETLER: 28-30, 16-25, 16-25
SÜRE: 76 dakika (32′,23′,21′)

Son şampiyon unvanıyla mücadelesini sürdüren Filenin Efeleri, çıktığı 5 maçın 5’ini de kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, gruptaki altıncı ve son maçında yarın TSİ 17.00’de Çekya ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Filenin Efeleri, 19-20 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Altın Ligi Dörtlü Final müsabakalarında ev sahibi Belçika’nın yanı sıra Estonya ve Ukrayna ile mücadele edecek.

Beşinci karşılaşmaların ardından C Grubu’nda oluşan puan durumu şu şekilde:

NO TAKIM 0 G M P
1 Türkiye 5 5 0 15
2 Çekya 5 2 3 7
3 Belarus 5 2 3 5
4 Çekya 5 1 4 3

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.