Güncel HaberlerManşet

2022-2023 Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın Heyecanı İzmir’de Başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle organize edilecek Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nın heyecanı, yarın Yıldızlar kategorisinde (Kız-Erkek) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.

Karşılaşmalar öncesinde bugün Yıldız (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası’nın teknik toplantısı ve kura çekimi yapıldı. Karşılaşmalar öncesinde Yıldız (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası’nın teknik toplantısı ve kura çekimi yapıldı. Toplantıya; MHGK Başkanı Aziz Yener, İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu, MHGK Üyesi Nükhet Dikmen ve kulüp temsilcileri ile müsabakalarda görev yapacak hakemler katıldı.
Kura çekiminde bir konuşma yapan MHGK Başkanı Aziz Yener, kısa bir süre önce sona eren Efeler ve Sultanlar Ligi final müsabakalarındaki heyecanın tüm ülkede büyük beğeni kazandığını, seyir zevkinin yüksek olduğunu belirterek, voleybol seviyemizin Voleybol Ülkesi olmanın tüm özelliklerini yansıttığı söyledi.  Aziz Yener konuşmasında ‘Bizler de bu kapsamda bu seviyeye yakışan bir organizasyonla güzel bir festival alanı oluşturmaya çalıştık. Aynı anda 6 kortta müsabakalar oynanacak. Başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Sayın Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere, TVF İzmir Voleybol İl Temsilcisi Sayın Hakan Gürsu ve ekibine teşekkür ederim. Katılan tüm takımlara başarılar dilerken, fair play ruhuna uygun, sakatlıksız güzel bir turnuva yaşanmasını temenni ediyorum’ dedi.

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde müsabakalar, 17-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de oynanacak.

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde 16 kız, 16 erkek takımı yer alıyor.

Yıldız Erkekler maç programı için tıklayınız.

Yıldız Kızlar maç programı için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.