ManşetLiglerPlaj ve Kar Voleybolu

2021 CEV U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Sona Erdi

8-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, SWS Sports, Beach-It işbirliği ile İnciraltı’ndaki Plaj Voleybolu Tesisleri’nde düzenlenen U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 11 Temmuz Pazar günü İzmir İnciraltı Spor Tesisleri’nde oynanan erkekler ve kadınlar kategorilerinde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Alınan sonuçlar şu şekilde:

KADINLAR

Yarı Final
Piersma B./Poiesz (Hollanda) – Bocharova/Gubina (Rusya): 0-2 (16-21, 15-21)
Bisgaard/Windeleff (Danimarka) – Moreno/Vergara (İspanya): 0-2 (21-23, 18-21)

Üçüncülük Maçı
Piersma B./Poiesz (Hollanda) – Bisgaard/Windeleff (Danimarka): 0-2 (19-21, 11-21)

Final Maçı
Bocharova/Gubina (Rusya) – Moreno/Vergara (İspanya): 2-0 (21-19, 21-18)

ERKEKLER

Yarı Final
Mikuláss Koch/Szabó (Macaristan) – Mol, M./Sunde (Norveç): 0-2 (15-21, 13-21)
Možič/Bracko (Slovenya) –  Hanni, T./Fusco (İtalya): 2-0 (21-14, 21-16)

Üçüncülük Maçı
Mikuláss Koch/Szabó (Macaristan) – Hanni, T./Fusco (İtalya): 1-2 (19-21, 21-17, 10-15)

Final Maçı
Mol, M./Sunde (Norveç) – Možič/Bracko (Slovenya): 0-2 (15-21, 15-21)

2021 CEV U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda kupa ve madalyalar ise, erkekler ve kadınlar kategorilerinde oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle sahiplerini buldu.

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan İtalya takımına madalyalarını TVF Voleybol İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu, 3.lük kupasını ise CEV Teknik Süpervizörü Felipe Pascual takdim etti.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Norveç takımına madalyalarını İzmir B.Şehir Bld. Spor Derneği Başkanı Ersan Odaman, 2.lik kupasını ise İzmir B.Şehir Bld. Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge takdim etti.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Slovenya takımına kupa ve madalyalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Kadınlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Danimarka takımına madalyalarını Beach-It Sports Organizatörü Gürsel Yeşiltaş, üçüncülük kupasını ise CEV Teknik Süpervizörü Felipe Pascual takdim etti.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan İspanya takımına madalyalarını İzmir B.Şehir Bld. Spor Derneği Başkanı Ersan Odaman, 2.lik kupasını ise Hakan Orhunbilge takdim etti.

Kadınlar kategorisinin şampiyonları Rusya takımına ise; kupalarını İzmir B.Şehir Bld. Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, madalyalarını ise TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, ayrıca bu turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer adına, İzmir B.Şehir Bld. Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay teşekkür plaketi takdim etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.